skip to Main Content
Bent u een zakelijke klant? Klik dan hier.

Onze partner voor de beschikbaarheid van “lekker vers belegd brood van ‘t Kraayennest”. Tom is intern opgeleid tot een kwaliteitsbakker met een grote ondernemers drift. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid is waar Tom voor staat. Dit gaat hij nu zeker in zijn eigen onderneming verder ontwikkelen. Wij vertrouwen volledig op zijn expertise en weten dan ook dat vanaf nu ook in de Kraayennest winkels terecht kunt voor belegde broodjes. Wij spitsen ons dan ook op het lunchmoment van de dag (11:00-14:00 uur.) Ook gaan wij met onze winkels optreden als de pick-up plaats van de online bestellingen via Tomslunch.nl!

Van Eldijk is gerenommeerde specialist in aardappelen groente en fruit, met ruim 35 jaar ervaring in kwaliteit en ambacht. Wij snijden al onze groente en fruit in eigen professionele keuken, en leveren deze 6 dagen per week dagvers uit. Onze klanten zijn zeer divers, restaurants, cateraars, lunchrooms, bedrijfskantines, scholen, bakkerijen, slagers, AGF speciaalzaken en boerderijwinkels. Onze producten komen zo veel mogelijk uit de regio, hierbij kunnen lokale producenten/telers voeding producten aanleveren, wij leveren deze weer door aan lokale bedrijven en consumenten. Wij bezorgen 20 kilometer rondom Wijchen. Voor kwaliteit, lokaal, service, maar ook scherpe prijzen en een gemoedelijke sfeer komt je automatisch uit bij  Van Eldijk Passie voor vers uit. Wij gaan graag de vers samenwerking aan met Toms Lunch, want samenwerking en kwaliteit winnen altijd.

Onze lokale gepassioneerde visleverancier is SeaCo. SeaCo is gevestigd in Wijchen en levert ons het beste van wat de zee te bieden heeft als het gaat om (verse) vis, schaal- en schelpdieren, gerookte vis en zeeproducten.

SeaCo & Toms Lunch is een prachtige lokale samenwerking. Een perfecte match van twee jonge en groeiende flexibele bedrijven die voor hun hoogwaardige kwaliteit staan en graag een stapje of twee extra zetten voor de klant.

“Wij van SeaCo zijn trots op de samenwerking met Toms Lunch en dragen graag ons steentje bij om samen met hem fantastisch lekkere broodjes voor u te maken!”

René Elvers vleeswaren BV staat al 50 jaar bekend om zijn gezellige en persoonlijke benadering, waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wij bieden onze klanten een kwaliteitsassortiment van ruim 3000 artikelen. Van vleeswaren, geproportioneerd vers vlees, kazen zowel binnen als buitenlands, kipproducten, wild, salades, rauwkosten, sauzen tot verpakkingsmaterialen. Merendeel van onze producten worden in ons productiebedrijf vervaardigd, andere producten worden onder eigen label geïmporteerd. Wij geven Toms lunch dan ook de beste kwaliteit voor de belegde broodjes. En wij wensen hem dan ook heel veel succes om er iets moois van te maken. Wij zullen hem ondersteunen waar het nodig is.

Wij zijn Paul en Annie Grim. We zijn begonnen in 1983 met de slager aan huis. Met passie voor het vak zijn we na een tijdje begonnen met een eigen winkeltje voorin de slagerij. Lekker knus, met eigen ambachtelijk en traditionele producten. Wij verwerken vlees uit het land van Maas en Waal helemaal naar uw eigen wens. Tom heel veel succes met je beginnende onderneming. Het zal je veel motivatie en geluk geven en daardoor zul je de lekkerste broodjes van Nederland maken! Tom en medewerkers zet ‘m op.

Back To Top