Informatie

Mijn achtergrond, ervaring en expertise.

Over Toms Lunch

Tom Reuvers, een jonge ondernemer uit Ewijk, heeft op jonge leeftijd al een duidelijk doel voor ogen: hij wilde altijd al ondernemer worden. Zijn interesse in ondernemen begon al op jonge leeftijd, toen hij als kind begon met het bakken van koekjes en taarten. Zijn passie voor het ondernemerschap werd versterkt toen hij op 13-jarige leeftijd al vier bijbaantjes had en actief betrokken was bij lokale evenementen zoals de 4-daagse en Huttenbouw Ewijk.

Tom is een persoon met een enorme hoeveelheid energie en is altijd bezig met nieuwe ideeën en initiatieven. Hij is een fervent voorstander van duurzaamheid en probeert dit dan ook in alles waar hij mee bezig is toe te passen. Deze passie voor duurzaamheid heeft hem geïnspireerd om zijn eigen duurzame lunchcateringbedrijf, genaamd Toms Lunch, te starten. Toms Lunch is gevestigd in de Fuchsiastraat in Nijmegen en biedt duurzame lunchopties aan voor bedrijven en particulieren. 

Ambachtelijk en lokaal

Tom maakt voor zijn aanbod gebruik van de allerbeste en waar mogelijk lokale producten, zoals zalm van een Winssense kweker, de filet americain is op aangeven van Tom samengesteld door een slager. De kip-kerriesalade wordt door Tom zelf gemaakt. En de broodjes komen van de bakkerij waar hij heeft gewerkt. Deze broodjes worden op ambachtelijk manier gemaakt en dat proef je terug. Met zijn team maakt hij de beste ambachtelijke broodjes van Nijmegen en omstreken.

Drankjes worden geleverd in glazen flesjes met keuze uit vijf smaken. Daarin absoluut geen zoetstoffen en geen suiker, dus 100% puur vruchtensap, dat vooral vanuit deze regio wordt aangeleverd.

Leveranciers

Onze webshop is afhankelijk van de onschatbare bijdrage van onze leveranciers. Zij vormen de ruggengraat van ons bedrijf en spelen een cruciale rol bij het mogelijk maken van de hoogwaardige producten die we aanbieden. We willen graag onze waardering uitspreken voor onze ambachtelijke en lokale leveranciers van brood, vleeswaren, fruit en groenten, en daarom delen we graag meer informatie over hen. Klik hieronder op de bedrijfsnaam voor meer informatie over de desbetreffende leverancier!