Over Tom

Tom Reuvers uit Ewijk, pas 24 jaar, wist al heel jong dat hij ondernemer ging worden. Als kind bakte hij al koekjes en taarten en als 13-jarige had Tom al vier bijbaantjes. Was vrijwilliger bij de 4-daagse en al jarenlang nauw betrokken bij Huttenbouw Ewijk. Tom beschikt over een tomeloze energie, is fervent voorstander van duurzaamheid en voert dat door in alles waar hij mee bezig is.

Het was dus niet zozeer een keuze maar een innerlijke motivatie die hem bracht waar hij nu staat. De laatste acht jaar werkte hij als broodbakker bij bakkerij ’t Kraayennest.  En hij is sinds 4 oktober 2021 zijn eigen, duurzame, lunchcateringbedrijf: Toms Lunch begonnen. Hij werkt vanuit de Fuchsiastraat in Nijmegen.

Ambachtelijk en lokaal

Tom maakt voor zijn aanbod gebruik van de allerbeste en waar mogelijk lokale producten, zoals zalm van een Winssense kweker, de filet americain is op aangeven van Tom samengesteld door een slager. De kip-kerriesalade wordt door Tom zelf gemaakt. En de broodjes komen van de bakkerij waar hij heeft gewerkt. Deze broodjes worden op ambachtelijk manier gemaakt en dat proef je terug. Met zijn team maakt hij de beste ambachtelijke broodjes van Nijmegen en omstreken. Drankjes worden geleverd in glazen flesjes met keuze uit vijf smaken. Daarin absoluut geen zoetstoffen en geen suiker, dus 100% puur vruchtensap, dat vooral vanuit deze regio wordt aangeleverd.